Foto – © Carlsberg Byen P/S

Vi åbner økologisk madtempel i Carlsberg Byen, sommeren 2022

”Det har længe været en drøm at samle smørrebrødsrestaurant, takeaway og bageri under ét tag med masser af plads til vores gastronomiske udfoldelser. Et sted hvor vi kan gå i dybden med alt fra surdej til syltede grøntsager og godt pålægshåndværk.
Der vil være højt til loftet i smukke hyggelige rammer skabt med et solidt materialevalg, genbrug af gamle møbelklassikere og som altid masser af lokalproducerede økologiske råvarer på smørrebrødet og tallerkenen” 
– Adam Aamann

Aamanns Genbo er vores nyeste spisested og bar i Carlsberg Byen. Med en placering på den flotte Kildeplads bestræber vi os på at blive en del af en travl og hyggelig hverdag for kvarterets mange beboere. Det gælder både, når der skal spises måltider og hentes take-away, men også når der handles brød og kager, delikatessevarer eller serveres to-go kaffe – når børnene er på legepladsen overfor. Vores ambition at blive et naturligt samlingspunkt, når sult og tørst melder sig – du kan altid svinge forbi Genboen.

Hos Genbo samler vi det bedste fra vores øvrige restauranter. Vi bliver et spisehus med alt fra morgenmad, frokost og aftenservering. Dertil åbner vi op for endnu en take away smørrebrød for bedre og hurtigere at kunne servicere et større område. Og så vil vi have en bagerbutik og deli, hvor der kan købes alt fra brød og kage til hjemmelavet yoghurt og rørte salater. Vi kan også løfte sløret for otte haner med øl fra Herslev, Mikkeller og Carlsberg samt et overskueligt vinkort, der både rummer konventionelle og naturlige vine.

I tråd med resten af Aamanns regi, vil vores nye afdeling  åbne med Det Økologiske Spisemærke i sølv. som kundens garanti  for 60-90% økologi på menuen.

Vi glæder os afsindig meget til at se dig.

thumbnail_Aamanns_Genbo_Name_Map_Temp_2