Historisk og industrielt venue på Refshaleøen
Vores venue, Aamanns Køkken & Event, ligger i B&W’s tidligere lagerlokaler på Refshaleøen. Med næsten 8 meter til loftet, svæver et stemningsskabende lampehav over de rå betongulve, og i det store åbne køkken kan man følge kokkenes arbejde. Lokalet er meget fleksibelt og egner sig til alt fra 40 til 200 gæster.
Det historiske industrilokale ligger ved vandet med udsigt til langelinje og giver mulighed for ankomst med båd.
Om sommeren har vi store krydderurtebede på vores terrasse, hvorfra man, med at glas kølig vin i hånden, kan nyde solnedgangen over København.

Menu
Vi serverer glædeligt vores berømte
smørrebrød ellers vores frokostmenu på
buffet eller family-style på bordene. Se
eksempel nedenfor.
Aamanns Frokost
Koldrøget islandsk laks med dild
peberrodscreme, æbler, radiser og
rugkrummer
Økologiske æg med håndpillede rejer,
estragonmayonnaise, syltet fennikel
og ristede mandler
Hønsesalat med honning, sennep, selleri,
citron, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
Rørt oksetatar med løvstikkemayonnaise,
syltede rødbeder, kapers, kål
og ristede hasselnødder
Leverpostej med stegte svampe, løg,
bacon, syltede rødbeder og krydderurter
Frikadeller af gris og kalv med cremet
kartoffelsalat, radiser, syltede agurker og
krydderurter
Mandelkage med vaniljecreme og
sæsonens bær
Vores menuer kan også
tilbydes i vegetaríske
og veganske udgaver
Om frokosten
”Jeg elsker smørrebrød, men mest af alt
elsker jeg den skattekiste af gode råvarer og
tilberedningsmetoder, som den klassiske
danske frokost udspringer af. Netop frokosten – og særligt smørrebrødet – er det
sted, hvor det danske køkken virkelig har
manifesteret sig.
For mig er frokostbordet en værdifuld
tradition, hvor familien samles for at give
sig tid til hinanden og maden. Derfor er det
frokosten, som udgør omdrejningspunktet
hos Aamanns.”
– Adam Aamann
”TUSIND TAK for i lørdags. I var så mega
seje, søde, glade og hjælpsomme. Vi havde
den bedste dag, og vi bekymrede os ikke
om noget som helst. Så en kæmpe tak for,
at I var så super dygtige!”
“TAK for en fantastisk dag hos Jer. Alle var
fuldstændig overvældet over maden. Den
får 6 stjerner ud af 6! Hele dagen var lige,
som vi ønskede det. Alt personale var smilende, venlige og hjælpsomme hele vejen
igennem. Alt fra jeres side var gennemført!”
Frokostarrangement I
Velkomstbobler
7-retters frokostmenu
Husets økologiske vine, rød/hvid
Kaffe og te
Kr. 850 per person
Min. 30 personer, fra 11.30-15.30,
kun lørdage og søndage
Frokostarrangement II
Velkomstbobler
3 stk. smørrebrød* samt dessert serveret som buffet
Drikkevarer (øl, husets økologiske vine,vand)
Kaffe og te
Kr. 680 per person
Min. 30 personer, fra 11.30-15.30,
kun lørdage og søndage
* pr. person

Økologi og bæredygtighed
Aamanns Køkken & Event har Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det er din garanti for, at 60-90% af vores råvarer er økologiske.
Vi arbejder løbende med bæredygtige tiltag på flere områder. Som gæst hos os
vil man måske bemærke, at vi serverer postevand i karafler, frem for at købe og
transportere vand på flaske. Ligeledes har vi sikret os, at vores duge og servietter er 100% biologisk nedbrydelige, ligesom vi har et bredt sortiment af økologiske drikkevarer.