Historisk og industrielt venue på Refshaleøen
Vores venue, Aamanns Køkken & Event, ligger i B&W’s tidligere lagerlokaler på Refshaleøen. Med næsten 8 meter til loftet, svæver et stemningsskabende lampehav over de rå betongulve, og i det store åbne køkken kan man følge kokkenes arbejde. Lokalet er meget fleksibelt og egner sig til alt fra 40 til 200 gæster.
Det historiske industrilokale ligger ved vandet med udsigt til langelinje og giver mulighed for ankomst med båd.
Om sommeren har vi store krydderurtebede på vores terrasse, hvorfra man, med at glas kølig vin i hånden, kan nyde solnedgangen over København.

Menu
I sammensætter selv jeres menu,
som kunne være som nedenstående.
Vores priseksempler tager udgangspunkt
i en tallerkenanrettet forret, en hovedret
bestående af fem retter der serveres
family-style eller tallerkenanrettet. Til slut
serveres dessert.
Forret
Serveret på tallerken
Koldrøget laks med syltede agurker,
glaskål og kærnemælkscreme
Hovedretter
Family style
Stegt unghane med timian, råmarineret
spinat, sprødt kyllingeskind og parmesan
Grillet okse-flap steak med rødvinssauce,
bagte tomater og plukkede urter
Kartoffelkompot rørt med økologisk smør,
løg, citron, urter og sprød crumble
Sæsonens bagte grøntsager
Salat af radicchio og spinat, kerner,
hindbærvinaigrette og friterede kapers
Dessert
På buffet
Hvid chokoladecreme, krystalliseret hvid
chokolade, lemon curd og citronverbena
Vores menuer kan også
tilbydes i vegetaríske
og veganske udgaver
Middag
I weekenderne syder og bobler hele vores venue med store fester og arrangementer. I hverdagene, huser vi hyggelige og intime middage. Vores hovedfokus er på det gode værtskab, de gode råvarer og vores personlige præg, som gør en middag i Aamanns Køkken & Event, til en uforglemmelig aften.
Vi tilbyder, som udgangspunkt, vores middage søndag til torsdag. Hver eneste aften er noget ganske særligt hos os, og tager ofte udgangspunkt i en af vores pakker.
Vi ved at mange af vores gæster ønsker at sætte deres særlige præg på dagen, og vi er derfor meget lydhøre
over for jeres ønsker.
En glad gæst har skrevet;
”TUSIND TAK for i lørdags. I var så mega
seje, søde, glade og hjælpsomme. Vi havde
den bedste dag, og vi bekymrede os ikke
om noget som helst. Så en kæmpe tak for,
at I var så super dygtige!”
Middagsarrangement
Velkomstbobler
Menu i 3 serveringer
(3-retters tallerkenanrettet menu
eller 1 forret og 5 retter til hovedret
serveret family style samt dessert)
2 glas Aamanns økologiske vin
Kaffe og te
Kr. 795 per person
Arrangement i 4 timer, f.eks. 18.00-22.00
Middag all inclusive
Velkomstbobler
3 slags hjemmelavede snack
Menu i 3 serveringer
(3-retters tallerkenanrettet menu
eller 1 forret og 5 retter til hovedret
serveret family style samt dessert)
Aamanns økologiske vine, rød/hvid
Kaffe og te
Sødt til kaffen
Kr. 995 per person
Arrangement i 5 timer, f.eks. 18.00-23.00

Økologi og bæredygtighed
Aamanns Køkken & Event har Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det er din garanti for, at 60-90% af vores råvarer er økologiske.
Vi arbejder løbende med bæredygtige tiltag på flere områder. Som gæst hos os
vil man måske bemærke, at vi serverer postevand i karafler, frem for at købe og
transportere vand på flaske. Ligeledes har vi sikret os, at vores duge og servietter er 100% biologisk nedbrydelige, ligesom vi har et bredt sortiment af økologiske drikkevarer.