RECEPTIONER
Restaurant Aamanns Replik er placeret i Skuespilhusets store foyer hvor vi afholder vi store og mindre events, møder og konferencer.
I Skuespilhusets foyer kan man holde reception fra 25-750 gæster. Hele foyeren kan bruges, også balkonerne og måske er vejret til at gæsterne går ud på terrassen.Aamanns serverer den ønskede snack, minismørrebrød eller kanapeer og baren er åben med gode økologiske vine, bobler eller det I foretrækker.Det Kgl. Teater stiller med højborde og loungemøbler, men det kan være nødvendigt at leje ekstra ind, ud fra jeres behov og antal gæster.
Vi finder sammen den bedste løsning.
STÅENDE VELKOMSTRECEPTION
Bobler
Rugbrødschips med humus af ristede solsikkekærner
Røgede mandler
Filtreret vand med og uden brus
Kr. 235

MIDDAG
I Skuespilhusets foyer og Replik er der kapacitet helt op til 400 gæster ved langborde.
Aamanns middags- og festpakker er til inspiration, vi laver meget gerne specifikke tilbud ud fra jeres planer.
Datoen skal aftales og reserveres i samarbejde med Det Kgl. Teater.
Kontakt dem venligst på kommercieludlejning@kglteater.dk
Ved selskaber på mere end 200 gæster skal man hertil regne med en udgift til indlejning og setup af ekstra borde/stole.
Aamanns Replik har Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det er din garanti for, at 60-90% af vores råvarer er økologiske. Vi arbejder løbende med bæredygtige tiltag på flere områder.
FESTPAKKE
Velkomst bobler og 2 hjemmelavede snacks
4 retters menu
Vine ad libitum
Filtreret vand med og uden brus
Kaffe eller te og sødt
Åben bar med vin, øl, sodavand og long drinks
Arrangement i 8 timer
Kr. 1650
SELSKABSPAKKE
Velkomst bobler og 2 slags saltede snacks
3-retters menu
Vinmenu, 3 glas
Filtreret vand med og uden brus
Kaffe eller te og sødt
Middag af 4 timers varighed
Kr. 1000

ALL INCLUDED RECEPTIONSPAKKE
1 glas bobler
Receptionsbar med vin, vand og øl
5 smørrebrødskanapeer
Kaffe eller te og sødt
3 timers varighed ved stående servering
Kr. 795
EKSEMPEL PÅ SMØRREBRØDSKANAPEER
Svampesalat med syltede løg
og hasselnød
–
Små tomater med estragon
og røget mayonaise
–
Islandsk koldrøget laks med
dild friskost og peberrod
–
Økologisk hønsesalat med
syltede æbler og tørsaltet bacon
–
Krogmodnet oksetatar med
rødbeder hasselnødder og mayonaise

MENUEKSEMPEL
Enebærsaltet laks
med hollandaise og kørvel
–
Bagte rødbeder, osteemulsion
syltede løg, revet ost og urter
–
Kyllingebryst
med sæsonens grillede grøntsager
og sauce blanquette
–
Chokoladedessert
med bærcoulis og crumble