Kom de finthakkede skalotteløg i en skål.
Skyl kapersene for overskydende salt, lad dem dryppe af og hak dem groft. Kom dem i skålen sammen med finthakket hvidløg, olivenolie, sherry- eddike og peber. Vend godt rundt i det hele.
Skær tomaterne i grove tern og kom dem i skålen sammen med basilikumbladene, som du har revet groft fra hinanden. Riv med hænderne eller skær brødet i grove tern og vend dem rundt i salaten. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra olie og eddike.
Lad nu brødsalaten trække i min. 10 minutter og gerne et par timer. Smag på den igen lige inden servering.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer.
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Take Away i 2006.