Michelin-anbefalet smørrebrød og klassiske danske retter med international kant. Stort udvalg af hjemmelavede snapse og fokus på gode håndværksøl.
Michelin-anbefalet smørrebrød og klassiske danske retter med international kant. Stort udvalg af hjemmelavede snapse og fokus på gode håndværksøl.

Adresse

Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K

Åbningstider

Frokost

Mandag – søndag
12:00 – 17.00
Sidste bestilling 15.30

Aften

Tirsdag – torsdag
18.30-23.00
(Sidste bestilling 20.15)

Fredag – lørdag
18.30-23.00
(Sidste bestilling 20.45)

 

Tidligere
Næste

Book bord

Reserver bord på 1921

Om AAMANNS 1921

“Det, der altid har været vigtigt for mig, er at servere genkendelige råvarer og tilberedningsmetoder – men med et overraskende tvist, der løfter smagen et helt andet sted hen, end man umiddelbart forventer” – Adam Aamann

Til frokost på Aamanns 1921 tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition. Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.   

Menukortet er fokuseret og skiftende i takt med sæsonerne og afstemt således, at hver servering udgør en helhedsoplevelse 

Om aftenen serverer vi et udvalg af klassiske danske retter i ny fortolkning som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk velouté sauce. 

I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev, Mikkeller og ToØl, hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede og økologiske vine. 

Aamanns 1921 er inspireret af det moderne kirkerums fokus på gedigne materialer og æstetik. Der er højt til loftet og håndlavede messinglysekroner oplyser lokalet. Man sidder rart i de lyse moderne træmøbler med hynder af kernelæder. 

ER I EN STØRRE GRUPPE?

For grupper over 10 personer tilbyder
vi vores selskabspakker.

Vi har in vores indrettet vores underetage i samme smukke stil som i overetagen og skabt en unik stemning med kunst på væggene og et åbent køkken. Lokalet er meget indbydende til afholdelse af lukkede selskaber for både private og forretningsfrokoster og middage, og har i øvrigt en fantastisk akustik. Vi kan have op til 35 gæster i vores private dining room.   

Send os en mail på event@aamanns.dk eller ring 20805200, og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov. 

Aamanns restaurant til selskaber
This site is registered on wpml.org as a development site.