Enkle tilberedninger af sæsonens råvarer i høj kvalitet og med en af Københavns bedste udsigter.
Enkle tilberedninger af sæsonens råvarer i høj kvalitet og med en af Københavns bedste udsigter.

Adresse

Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K

Åbningstider

Frokost

tirsdag til lørdag 11-15
mandag og søndag 11-17

 

Aften

tirsdag til lørdag 17-23

Sidste bestilling 20:45
Tidligere
Næste

Book bord

Reserver bord på Replik

Om AAMANNS REPLIK

“I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann​

Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København med en et unikt inde- og udemiljø hvor man som spisende kan nyde en enestående udsigt til vandet.  

Til frokost tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.  
Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.   

Om aftenen har vi gjort det let og afslappende at nyde vores velsmagende teatermenu. Retterne serveres i to omgange således, at man undgår unødig ventetid mellem retterne, men samtidigt får mulighed for at smage hele 6 forskellige små retter.  
Gæster om ikke skal i teater, må også meget gerne spise teatermenuen, der er for alle der kommer for at nyde maden og udsigten.  
Teatermenu kan udvides med flere retter så man får en fuld oplevelse af hele Aamanns repertoire. 

I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev, Mikkeller og To Øl, cider og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af økologiske vine. 

Udendørs baren er åben det meste af dagen i sommerhalvåret, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails lavet på urter og Aamanns egen snaps.  
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter. 

VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?

Det er muligt at leje Replik til private selskaber

Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.

Send os en mail på event@aamanns.dk eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.

This site is registered on wpml.org as a development site.