Michelin-anbefalet smørrebrød og klassiske danske retter med international kant. Stort udvalg af hjemmelavede snapse og fokus på gode håndværksøl.

Menukort

  • Frokost
    SMØRREBRØDSMENU 
    Menu med tre smørrebrød i én servering. 
    Menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen. 
    Bestilles af hele bordet. 
    360,- 
     
    Små kartofler med syltede løg, glaskål, 
    røget mayonnaise og sprøde kartofler  
     
    Islandsk koldrøget laks med syltede sennepskorn, 
    peberrod, skorzonerrod og dildmayonnaise  
     
    Hønsesalat med rå æbler, bladselleri, porrer, 
    karse og sprødstegt bacon  
     
    Øl og snaps menu 
    Valgfri øl og to hjemmelavede snaps 
    190,- 
     
     
    1921 FROKOSTMENU 
    Vores særlige menu med 7 retter i tre serveringer, 
    nogle af dem til deling "family-style". 
    Menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen. 
    Bestilles af hele bordet. 
    485,- 
     
    Fire slags fisk serveret på fad 
    To af vores bedste sild serveret med æg,  
    créme fraiche og sprøde løg  
     
    Islandsk koldrøget laks med syltede sennepskorn,  
    peberrod og dildmayonnaise  
     
    Stegt torskerogn med kartofler,  
    fermenterede stikkelsbær, sprød kål  
    Grillet oksetværreb med gulerødder, friskost, sennep 
    og ristede sprøde løg  
     
    Stegt blomkål med brunet smør hollandaise, estragon 
    og ristede hasselnødder  
    Citronfromage med blodappelsin  
     
    Spørg os gerne om forslag til øl 
    og vores hjemmelavet snaps 
     
     
    ENGLISH MENU 
     
    ´SMØRREBRØD´ MENU 
    Set menu of three ‘smørrebrød’ served in one serving. 
    This menu cannot be combined with a la carte menu. 
    Served for the entire table 
    360,- 
     
    Small potatoes with pickled onions fermented kohlrabi,  
    smoked emulsion and crispy potatoes 
     
    Icelandic cold smoked salmon with horseradish, 
    dill mayonaise, pickled mustard and salsify  
     
    Chicken salad with celery, raw apples, leeks, 
    cress and crispy bacon  
     
    Beer and schnapps menu 
    Beer and two homemade schnapps of own choice 
    190,- 
     
     
    1921 LUNCH MENU 
    Our special menu of 7 dishes served in three courses, 
    some are shared ’family-style’. 
    This menu cannot be combined with a la carte menu. 
    Served for the entire table. 
    485,- 
     
    Selection of four fish served on a platter 
    Two of our authentic herring accompanied with eggs, 
    crème fraiche, onions 
     
    Icelandic cold smoked salmon with horseradish, 
    dill mayonaise, pickled mustard and salsify  
     
    Fried cod roe with potatoes,  
    fermented gooseberies and crispy kale  
    Grilled short ribs, carrots, mustard, 
    fresh cheese, crispy fried onions  
     
    Fried cauliflower with brown butter emulsion,  
    tarragon and hazelnuts  
    Lemon mousse and blood oranges  
     
    Ask us for the beer and our house-made schnapps suggestion 
     
  • Frokost a la carte
    Smørrebrød 
     
    Grønt 
    Små kartofler med syltede løg, glaskål, 
    røget mayonnaise og sprøde kartofler  
    115,- 
     
    Saltbagte rødbeder med ristede boghvedekerner,  
    Knøs ost og løvstikke  
    115,- 
     
    Jordskokker med ristet gær mayonnaise, 
    syltede løg og vintertrøffel  
    135,- 
     
    Stegt blomkål med brunet smør hollandaise,  
    estragon og ristede hasselnødder  
    115,- 
     
     
    Fisk og skaldyr 
    Gammeldags modnede karrysild med æblekompot,  
    crème fraiche, æg, karse og sprøde fedtegrever 
    115,- 
     
    Islandsk koldrøget laks med syltede sennepskorn, 
    peberrod, skorzonerrod og dildmayonnaise  
    135,- 
     
    Håndpillede rejer med æg, purløg, citronmayonnaise  
    og rosenkål serveret på surdejsbrød  
    165,- 
     
    Smørstegt og paneret rødspætte med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron  
    140,- 
     
     
    Kød 
    Hønsesalat med rå æbler, bladselleri, porrer, 
    karse og sprødstegt bacon  
    135,- 
     
    Krogmodnet oksetatar med syltede rødbeder, 
    ramsløgkapers, løvstikke og sennepsmayo 
    135,- 
     
    Grillet oksetværreb med gulerødder,  
    friskost, sennep og ristede sprøde løg  
    140,- 
     
     
    Retter 
     
    Dansk kaviar fra Lyskvad med, créme fraiche, 
    purløg og kartoffelblinis  
    10g 240,- / 30g 480,- 
     
    Sildetallerken ”Aamanns’ tre bedste” serveret med små kartofler, créme fraiche, sprøde løg, smør og fedtegrever 
    samt rugbrød 
    225,- 
     
    Stegt torskerogn med kartofler,  
    fermenterede stikkelsbær, sprød kål 
    155,- 
     
    Kalvesylte med kapers, relish med øl og sennep,  
    syltede rødbeder, rødløg og ristet rugbrød  
    160,- 
     
     
    Ost 
    To danske oste serveret med ristet rugbrød 
    og hjemmelavet marmelade  
    115,- 
     
     
    Dessert 
    Citronfromage med blodappelsin 
    95,- 
     
    Trifli med kvæder, kærnemælk og mandler 
    105,- 
     
    Petit fours 
    55,- 
     
     
     
    ENGLISH MENU 
     
    ´Smørrebrød´ 
     
    Vegetables 
    Small potatoes with pickled onions fermented kohlrabi, smoked emulsion and crispy potatoes  
    115,- 
     
    Salt baked beetroots with roasted buckwheat, lovage and Knøs cheese  
    115,- 
     
    Jerusalem artichokes with roasted yeast emulsion, pickled onions and winter truffles 
    135,- 
     
    Fried cauliflower with brown butter emulsion, 
    tarragon and hazelnuts  
    135,- 
     
     
    Fish and shellfish 
    Marinated herring with curry, apple compote, crème fraiche, egg, cress, and pork crisp  
    115,- 
     
    Icelandic cold smoked salmon with horseradish, dill mayonaise, pickled mustard and salsify  
    135,- 
     
    Hand peeled shrimps with egg, chives, lemon mayonaise 
    and brussel sprouts  
    165,- 
     
    Butter fried breaded plaice with remoulade, pickled onions, herb salad and lemon 
    140,- 
     
     
    Meat 
    Chicken salad with celery, raw apples, leeks, 
    cress and crispy bacon  
    135,- 
     
    Dry-aged beef tartar with pickled beetroots and ramson capers, lovage and mustard mayonaise  
    135,- 
     
    Grilled short ribs, carrots, mustard, fresh cheese,  
    crispy fried onions  
    140,- 
     
     
    A la carte dishes 
     
    Danish caviar from Lyskvad served with potato blinis 
    and crème fraiche 
    10g 240, - / 30g 480, - 
     
    Herring platter “Best of Aamanns”, three of our authentic herring accompanied with small potatoes, crème fraiche, onions, pork fat with roasted seeds 
    225,- 
     
    Fried cod roe with potatoes, fermented gooseberies and crispy kale served with fried sourdough bread  
    155,- 
     
    Veat terrine with capers, beer-mustard chutney, pickled beetroots, raw onions and parsley served with fried sourdough brea 
    160,- 
     
     
    Cheese 
    Two Danish cheese served with fried rye bread 
    and homemade marmalade 
    105,- 
     
     
    Dessert 
    Lemon mousse and blood oranges  
    95,- 
     
    Trifle with quince, buttermilk and almond crunch  
    105,- 
     
    Petit fours 
    55,- 
  • Aften
    1921 10-RETTERS MENU 580,-  
    Bestilles af hele bordet. 
    Vores særlige menu med 10 retter, i fire serveringer. 
    Nogle til deling ´family-style´. 
    Menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen. 
     
    Fiskesuppe med pocheret helleflynder  
    Håndpillede rejer, purløg og rosenkål 
    Stegt torskerogn med kartofler og sprød kål  
    Rimmet laks fra Færøerne med enebær 
    Krogmodnet oksetatar, rødbeder, ramsløgkapers  
    Grillet blæksprutte og muslinger  
    Glaseret oksetværreb fra Grambogård  
    Økologisk hvedegrød, ost og trøfler  
    Grillet cikorie med citrontimian 
    Citronfromage med blodappelsin 
     
     
    1921 10-RETTERS VEGETARMENU 580,-  
     
    Fennikel og løgsuppe  
    Små kartofler, glaskål, røget mayonnaise  
    Saltbagte rødbeder med løvstikke & Knøs os 
    Stegt blomkål, brunet smør og estragon  
    Rosenkål med løvstikke og kastanje  
    Jordskokker og Vadouvan sauce  
    Østersvampe glaseret med ponzu sauce  
    Økologisk hvedegrød, ost og trøfler  
    Grillet cikorie med citrontimian  
    Trifli med kvæder, kærnemælk og mandler  
     
    Vinmenu 4 glas / 480,-  
    Natur-vinmenu 4 glas / 580,- 
     
     
    FULD OPLEVELSE / 1190,- 
    Champagne 
    10- Retters menu 
    Vinmenu 
    Kaffe og petit fours 
    Vand 
     
     
    3-RETTERS MENU / 450,-  
    Bestilles af hele bordet. 
    Vores særlige menu med 5 retter, i 3 serveringer. 
    Nogle til deling ´family-style´. 
    Menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen. 
     
    Fiskesuppe med pocheret helleflynder  
    Glaseret oksetværreb fra Grambogård  
    Økologisk hvedegrød, ost og trøfler  
    Grillet julesalat med citrontimian  
    Citronfromage med blodappelsin  
     
     
    3-RETTERS VEGETARMENU / 450,-  
     
    Fennikel og løgsuppe  
    Østersvampe glaserede med ponzu sauce  
    Økologisk hvedegrød, ost og trøfler  
    Grillet julesalat med citrontimian  
    Trifli med kvæder, kærnemælk og mandler  
     
    Vinmenu 3 glas / 360,- 
    Natur-vinmenu 3 glas / 435,- 
     
     
    A LA CARTE 
    Prøv ‘Aamanns bedste’, 
    kokken sammensætter 5 retter fra kortet. 
    Nogle til deling ´Family Style´. 
    225,- per person 
     
    Retter 
    Grillet blæksprutte og muslinger  
    135,- 
     
    Glaseret oksetværreb fra Grambogård  
    Grillet julesalat med citrontimian  
    155,- 
     
    Vegetariske retter 
    Jordskokker og Vadouvan sauce  
    120,- 
     
    Svampe fra Beyond Coffee glaseret med ponzu sauce  
    135,- 
     
    Økologisk hvedegrød, ost og trøfler  
    155,- 
     
    Ost 
    To danske oste serveret med ristet rugbrød 
    og hjemmelavet marmelade  
    115,- 
     
    Dessert 
    Citronfromage med blodappelsin  
    95,- 
     
    Trifli med kvæder, kærnemælk og mandler  
    105,- 
     
    Petit fours 
    55,- 
     
     
    ENGLISH MENU 
     
    10 COURSE TASTING MENU 580,-  
    Served for the entire table 
    Our special menu of 10 dishes, served in 4 servings 
    Some are shared ’family-style’. 
    This menu cannot be combined with a la carte menu. 
     
    Halibut soup  
    Hand peeled shrimps, chives and brussel sprouts  
    Smoked cod roe mousse with potato and kale  
    Juniper cured salmon from Faroe Island  
    Dry-aged beef tartar, beetroots and ramson capers  
    Grilled squid and mussels  
    Glazed beef shortrib from Grambogård  
    Organic wheat porridge, cheese and truffles  
    Grilled endives with thyme and red wine  
    Lemon mousse and blood oranges  
     
     
    10 COURSE VEGETARIAN MENU 580,-  
     
    Fennel and onion soup  
    Small potatoes, kohlrabi and smoked emulsion  
    Salt baked beetroots, buckwheat and cheese  
    Fried cauliflower, brown butter and tarragon  
    Brussel sprouts with lovage and chestnut  
    Jerusalem artichokes and Vadouvan sauce  
    Ponzu glazed mushrooms from Beyond Coffee  
    Organic wheat porridge, cheese and truffles  
    Grilled endives with thyme and red wine  
    Trifle with quince, buttermilk and almond crunch  
     
    Wine menu 4 glasses / 480,-  
    Natural wine pairing 4 glasses / 580,- 
     
     
    FULL EXPERIENCE / 1190,- 
    Champagne 
    1921 10 course menu 
    Wine menu 4 glasses 
    Coffee and petit fours  
    Water 
     
     
    3 COURSE MENU / 450,-  
    Served for the entire table. 
    Some are shared ’Family Style’. 
    This menu cannot be combined with a la carte dishes. 
     
    Halibut soup  
    Glazed beef shortrib from Grambogård  
    Organic wheat porridge, cheese and truffles  
    Grilled endives with thyme and red wine  
    Lemon mousse and blood oranges  
     
     
    3 COURSE VEGETARIAN MENU / 450,-  
     
    Fennel and onion soup  
    Ponzu glazed mushrooms from Beyond Coffee  
    Organic wheat porrige, cheese and truffles  
    Grilled endives with thyme and red wine  
    Trifle with quince, buttermilk and almond crunch  
     
    Wine menu 3 glasses / 360,- 
    Natural wine pairing 3 glasses / 435,- 
     
     
    A LA CARTE 
    Start with ’Best of Aamanns’, 
    a seasonal selection of 5 testing dishes, served on a platter 
    Some are shared ’Family Style’ 
    225,- per person 
     
    Dishes 
    Grilled squid and mussels  
    135,- 
     
    Glazed beef shortrib from Grambogård with  
    grilled endive, thyme, and red wine  
    135,- 
     
    Vegetarian dishes 
    Jerusalem artichokes and Vadouvan sauce  
    120,- 
     
    Ponzu glazed mushrooms from Beyond Coffee  
    135,- 
     
    Organic wheat porridge, cheese and truffles  
    155,- 
     
    Cheese 
    Two Danish cheese served with fried rye bread and homemade marmalade  
    105,- 
     
    Dessert 
    Lemon mousse and blood oranges  
    95,- 
     
    Trifle with quince, buttermilk and almond crunch  
    105,- 
     
    Petit fours 
    55,- 
     
  • Drikkekort
    AAMANNS HJEMMELAVEDE SNAPS 
    Vi laver vores egne snaps-infusioner med økologisk snaps og sæsonens råvarer. Vi kan vejlede om et smagsmæssigt match mellem kryddersnapsene og din menu. Vores udvalg af snaps kan variere, spørg din tjener om ændringer.  
     
    We make our own schnapps infusions with an organic schnapps and seasonal ingredients. Let us guide you to the best schnapps match for your menu. Our selection varies throughout the year. Please ask your waiter. 
     
    3cl / 55,- 
     
    Rugbrød - Rye bread 
    Dild - Dill 
    Skovmærke - Woodruff 
    Porse - Myrtlle leaf 
    Æble-peberrod-citron - Apple-horseradish-lemon  
    Løvstikke - Lovage 
    Grillet citron - Grilled lemon 
    Sæson varianter – Our seasonal schnapps  
     
    Smag fire varianter af Aamanns snaps 
    A tasting of four different Aamann´s schnapps.  
    175,- 
     
    DRINKS 
    Cocktails er lavet på vores snaps 
    Cocktails based on our home-made schnapps 
     
    Aamanns’ “Spritz” 
    135,- 
     
    Ananas “Stormy” 
    120,- 
     
    Jordbær “Daiquiri”  
    120,- 
     
    Aamanns Gin & Tonic 
    95,- 
     
    Anaperitivo Tonic (Alkoholfri/non-alcoholic) 
    75,- 
     
     
    AAMANNS SOFT DRINKS 
    Med eller uden brus - Still or Sparkling 
    Glas 55,- // Karaffel 95,- 
    Spørg din tjener for dagens udvalg 
     
    Coca Cola, Coca Cola Zero, Ginger Beer 35,- 
     
    Vand med eller uden brus, ad libitum 
    Still or sparkling water ad libitum 25,- ( per person) 
     
    ØL/BEER 
     
    Økologisk Fadøl 
    Aamanns IPA 40cl/60cl 
    70,- / 90,- 
     
    Herslev Bryghus Sæson øl 40cl/60cl 
    70,- / 90,- 
     
    Herslev Bryghus 40cl/60cl - Lager, Pale Ale, Wheat, Landøl  
    65,- / 85,- 
     
    Valgfri øl og to hjemmelavede snaps 
    Beer and schnapps menu 
    190,- 
     
    Flaske/Bottle 
    Herslev Bryghus Rugøl 50cl  
    75,- 
     
    Herslev Mark Æble 33 cl 
    75,- 
     
    Low alcohol 
    Herslev Bryghus “Under Solen”, Pale Ale, 33cl (0.5%) 
    55,- 
     
    Maisel´s Weisse Hefe-Weissbier, 33cl (<0.5%) 
    55,- 
     
    Mikkeller “Drink’in the Sun”, Wheat Ale, 33cl (0.3%) 
    65,- 
     
    Mikkeller “Weird Weather”, Hazy IPA, 33cl (0.3%) 
    65,- 
     
    Mikkeller Limbo Series, “Riesling”, 33cl (0.3%) 
    65,- 
     
    Mikkeller Limbo Series, ”Raspberry”, 33cl (0.3%) 
    65,- 
  • Vinkort
    WINE 
    by the glass 
     
    Sparkling Wine 
     
    NV Cremant d´Alsace, Brut, Fernand Engel   100 550
     
    NV Champagne, "l’Universelle", Brut, Baron Albert   130 700
     
     
    White 
     
    2020 Riesling, St. Antony, “Aamanns Selection”, Rheinhessen (Ecovin)  95 425
    2019 Grüner Veltliner , Fritsch, Wagram (Ecovin)  100 475
    2020 Sauvignon Blanc, J. de Villebois, Loire  95 450
    2018 Riné, Cantrina, Lombardia   115 495
    2018 Chardonnay, Michel Magnien, Bourgogne  125 585
     
     
    Rosé 
     
    2018 Rosé d’Anjou, Remy Pannier, Loire  100 475
    2019 Nebbiolo,Pinot Nero, Cantrina, Lombardia   110 475
    2020 Nero d’Avola, Alessandro Viola, Sicily (Ecovin)  115 525
     
     
    Red 
     
    2016 Pinot Noir, Markus Molitor, Mosel  125 585
    2019 Montefalco Rosso, Filippo, Umbria  95 425
    2019 Barbera d’ Asti, “ T asmorcan”, Elio Perrone, Piemonte  120 575
    2017 Gamay, Château de Pierreux, Brouilly, Beaujolais  110 550
    2018 Gigondas, Le Calabrun, Le Pland des Moines, Rhone  145 650
    2017 Bebo, Zerdí, Cantrina, Lombardia   125 550
     
     
    Sweet 
     
    2018 Coteaux du Layon Saint Lambert, Ogereau, Loire  125 750
    2019 Sauternes, Château Grillon, Bordeaux  95 700
    NV Port, 10 Year Tawny, Taylor’s  110 750
    2013 Port, Late Bottled Vintage, Quinta Santa Eufêmia  100 700
     
     
     
    WINE 
    by the bottle 
     
    Sparkling 
     
    NV Cremant d’Alsace, Brut, Fernand Engel  550
    NV Cava, “Exsum”, Brut Nature, Júlia Bernet  500
    NV Champagne, “l’Universelle”, Brut, Baron Albert  700
    NV Champagne Rosé, Doyard-Mahé   750
    NV Blanc de Blanc 1er Cru Champagne, De Saint-Gall  750
     
     
    White wine 
     
    2019 Sauvignon Blanc, Sancerre, Roger Neveu, Loire   550
    2018 Les Quarterons, Sancerre, Sebastien Riffault, Loire (Ecovin)  500
    2017 Sauvignon Blanc, “Akmenine”, Sancerre, Sébastien Riffault, Loire (Ecovin)  700
    2017 Sauvignon Blanc, “Saulétas”, Sancerre, Sëbastian Riffault, Loire (Ecovin)  750
    2017 Sauvignon Blanc, “Pierre Précieuse”, A. Bain, Loire (Ecovin)  750
    2018 Chenin Blanc, “La Lune”, Mark Angeli, Loire  800
    2014 Chardonnay, Arbois, Domaine Rolet, Jura  650
    2017 Petit Chablis, Bernard Defaix, Bourgogne  550
    2019 Aligoté, Nicolas Potel, Bourgogne   495
    2018 Chablis, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne (Ecovin)  650
    2018 Saint- Aubin, Roux Père & Fils, Bourgogne   750
    2016 Macon Milly-Lamartine Les Collonges, Louis Dorry, Bourgogne   850
    2018 Bourgogne Blanc, Benjamin Leroux, Bourgogne   850
    2018 Meursault-Charmes 1er Cru Les Charmes Dessus, Antonin Guyon   1300
    2017 Chablis 1er Cru, Vaillons, J. Moreau & Fils  750
    2017 Rully 1er Cru, Montpalais, Nicolas Potel  800
    2018 Puligny-Montrachet Blanc, Olivier Leflaive  1400
    2019 Scheurebe, Bruder Dr. Becker, Rhein (Ecovin)  525
    2019 Cataratto, Le Mie Origini, Alessandro Viola, Sicily  700
    2018 Grüne Libelle, Andreas Tscheppe, Austria (Ecovin)  850
    2018 Segelfalter, Andreas Tscheppe, Austria (Ecovin) [semi-sweet]  850
    2018 Albariño, Immortalis, Galicia  475
    2018 Chardonnay, La Crema, California   650
     
     
    Skin Contact Wine 
     
    2018 Marto Weiss, Wörner, Rhein (Ecovin)  550
     
     
    Red wine 
     
    2018 Pinot Noir, La Clé Saint-Pierre, Mommessin, Bourgogne  500
    2012 Aloxe-Corton 1. Cru, Les Valozieres, Domaine Jacob  995
    2018 Chambolle-Musigny Les Cras, Antonin Guyon, Bourgogne   1195
    2017 Gevrey-Chambertin, Remoissenet Père & Fils, Bourgogne   1250
    2018 Gigondas, Le Calabrun, Le Plan des Moines  625
    2018 Chateauneuf-du-Pape, Le Grand Pontal, Le Plan des Moines  700
    2019 Tattouine Rouge, Matassa, Roussillon (Ecovin)  950
    2018 Cabernet Franc, Chateau de Coulaine, Chinon, Loire  500
    2008 Pauillac, Château Haut-Bages Libèral, Bordeaux   1100
    2019 Barbera d’Alba, “La Gemella”, Viberti, Piemonte  575
    2015 Barolo, “Buon Padre”, Viberti, Piemonte  850
    2015 Amarone della Valpolicella, Villa Molino, Veneto  650
    2018 Groppello, Cantrina, Veneto   475
    2016 Rosso di Montalcino, Val di Suga, Toscana  650
    2013 Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana  750
    2020 Note di Rosso, Alessandro Viola, Sicily (Ecovin)  650
    2018 Spätburgunder, Lindenhof, Pfalz  525
    2015 Zweigelt, Bründlmayer, Kampta  450
    2018 Nas del Gegant, Escoda-Sanahuja, Catalonia (Ecovin)  600
    2018 Zinfandel, Kendall-Jackson, California  495
    2017 Pinot Noir, Kendall-Jackson, California  575
     
     
    Sweet 
     
    2016 Sauternes, Château Grillon, Bordeaux  700
    2016 Gruner Veltliner Eiswein, Nigl, Niederosterreich  37.5cl / 600
    2016 Macabeo, Orange, 60 Elemento, Vento del Moro   50 cl / 650
    NV Port, 10 year Tawny, Taylor’s  750
    2018 Coteaux du Layon Saint Lambert, Ogereau, Loire  750
     
    AVEC  
     
    Linie Akvavit  75
    OP Anderson  75
    Gilde Non Plus Ultra Akvavit  95
     
    Marc, Elg, Stone Grange  85
    Brandy, Elg, Stone Grange  85
    Æble Brændevin, Elg, Stone Grange  85
    Grappa, Distilleria Gualco  95
    Gabriel Cognac X.O.  115
     
    Rhum J.M. V.S.O.P., Martinique  85
    Plantation Rum, Barbados  95
    Great Dane White Rum  85
    Mount Gay X.O. Rum, Barbados  95
     
    Braunstein 20:1 Single Malt  150
    Caol Ila 13 Years Old Single Malt  150
    Macallan 12 Years Old Triple Cask Single Malt  115
     
    Vida Mezcal  100
     
    Bailey’s  60
    Cointreau  65
Michelin-anbefalet smørrebrød og klassiske danske retter med international kant. Stort udvalg af hjemmelavede snapse og fokus på gode håndværksøl.

Adresse

Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K

Åbningstider

Frokost

Mandag – søndag
12:00 – 17.00
Sidste bestilling 15.30

Aften

Tirsdag – lørdag
18.30 – 22.00
Sidste bestilling 20.00

 

Tidligere
Næste

Book bord

Reserver bord på 1921

Om AAMANNS 1921

“Det, der altid har været vigtigt for mig, er at servere genkendelige råvarer og tilberedningsmetoder – men med et overraskende tvist, der løfter smagen et helt andet sted hen, end man umiddelbart forventer” – Adam Aamann


Til frokost på Aamanns 1921 tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt håndværk, ordentlige råvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og – somme tider overraskende – smagssammensætninger, men som stadig tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.

Menukortet er fokuseret og skiftende i takt med sæsonerne og afstemt således, at hver servering udgør en helhedsoplevelse

Om aftenen serverer vi udover smørrebrød også et udvalg af klassiske danske retter som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk velouté sauce.

I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev, Mikkeller og ToØl, hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede vine.

Aamanns 1921 er inspireret af det moderne kirkerums fokus på gedigne materialer og æstetik. Der er højt til loftet og håndlavede messinglysekroner oplyser lokalet. Man sidder rart i de lyse moderne træmøbler med hynder af kernelæder.  

ER I EN STØRRE GRUPPE?

For grupper over 10 personer tilbyder
vi vores selskabspakker.

I underetagen på Aamanns 1921 har I mulighed for at holde private selskaber for op til 40 personer. 

Rummet er klassificeret som et beskyttelsesrum, som vi – her i fredstid – har indrettet med lyse, moderne træmøbler, hynder i kernelæder og et smukt terazzogulv.

Send os en mail på 1921@aamanns.dk eller ring
på tlf. 2080 5204 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.

Aamanns restaurant til selskaber