Men en frokostordning hos Aamanns får du hver dag velsmagende måltider lavet fra bunden med friske, sæsonbestemte ingredienser, heraf 60-90% certificeret økologiske råvarer.

Hvorfor Aamanns 
For os hænger velsmag, råvarekvalitet og sæsonfokus uløseligt sammen. Så vidt det er muligt handler vi med mindre danske producenter, landmænd og ildsjæle, hvor kvaliteten er i højsædet. Det er vigtigt for os, at kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland. Derfor er vores leverandører udvalgt med baggrund i klare standpunkter på områder som bæredygtighed og dyrevelfærd. Desuden arbejder vi målrettet på at bruge bæredygtige emballage- og transportløsninger.

Det får du med Aamanns økologiske frokostordning:

  • En varm hovedret og/eller en varm vegetarret
  • En fyldig salat med f.eks. bønner, bælgfrugter, kerner eller nødder
  • Salat af årstidens grønt med hjemmerørt dressing
  • Tre slags pålæg, heraf altid min. ét vegetarisk
  • Økologisk surdejsrugbrød samt hvedesurdejsbrød fra eget bageri
  • Ugentlig dag med sødt

Herudover har vi smørrebrødsdag ca. en gang om måneden og egnsretter fra vores udenlandske kokke fra f.eks. Spanien, Transsylvanien og Nepal.

Som medlem af Aamanns frokostordning får du desuden 15% rabat på vores restauranter Aamanns 1921, Aamanns Replik og Aamanns Genbo samt i begge vores Deli & Take Away.

Tidligere
Næste

Skræddersy din frokost
Er du interesseret i en vegetarisk frokostordning?
Hos Aamanns har I mulighed for at tilpasse frokosten, så den bliver endnu mere grøn, hvis flere i virksomheden gerne vil have vegetarisk. Har du ønsker om 1, 2 eller 3 faste vegetardage er det også noget, vi kan koordinere, ligesom vi også har mulighed for at tilbyde et laktosefrit og glutenfrit alternativ.

Interesseret?
Hvis vi har skærpet din appetit, og du gerne prøve Aamanns Frokostordning, så anbefaler vi en to-ugers prøveperiode – men de fleste vælger at blive en hel del længere. Udfyld formularen herunder eller kontakt os telefon +45 20805200 

Vi glæder os til at byde dig på frokost.

LAD OS TALE SAMMEN

 

Vi anbefaler to ugers prøveperiode, men de fleste vælger at blive en hel del længere.

Kontakt os på +45 20805200 eller på frokost@aamanns.dk og hør nærmere.

Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vores kundeservice jer.

ET HYGGELIGT SAMLINGSPUNKT

Vores kantine på Refshaleøen er blevet til et hyggeligt samlingspunkt for Refshaleøens kreative iværksættere, kunstnere og erhvervsfolk.

De fleste vælger at lave en fast frokostaftale med os, men du har også mulighed for blot at komme og spise med en gang i mellem. 

Kontakt os på +45 20805200 eller på frokost@aamanns.dk for at høre nærmere.

Kantinen på Reffen