Med en økologisk frokostordning fra Aamanns får du og dine kolleger et velsmagende, velnærende, årstidsbestemt og overraskende måltid, lavet fra bunden med 60-90% økologiske råvarer

Vores udgangspunkt er det traditionelle danske køkken tilsat en moderne og smagsmæssig overhaling. Vi har altid en varm ret til både kødspisere og vegetarer, to salater og et udvalg af både kød- og vegetarisk pålæg til det hjemmebagte brød. Vi har smørrebrødsdage, vegetardage, temadage og en ugentlig dag med sødt. 

For os hænger velsmag, råvarekvalitet og sæsonfokus uløseligt sammen. Vi handler i videst muligt omfang med mindre danske producenter, landmænd og ildsjæle, hvor kvaliteten er i højsædet. Det er vigtigt for os, at kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland. Derfor er vores leverandører udvalgt med baggrund i klare standpunkter på områder som bæredygtighed og dyrevelfærd.

Økologisk frokostordning i København

Aamanns frokostordning udsprang oprindeligt af et ønske fra et par af vores stamkunder om at få et måltid mad fra os hver dag. I dag leverer vi dagligt mad til ca. 30 virksomheder i København.

Vi er meget bevidste om, at vi er “ansvarlige” for 30% af vores kunders daglige kostindtag og derfor går vi meget op i at råvarerne er bæredygtige, overvejende økologiske og at sundhed er tænkt ind i menuplanlægningen f.eks. ved at tænke mere grønt ind i retterne. Derudover arbejder vi målrettet på at bruge bæredygtige emballage- og transportløsninger.

Sådan sammensætter vi vores frokost:

  • En varm hovedret og/eller en varm vegetarret
  • En fyldig salat med f.eks. bønner, bælgfrugter, kerner eller nødder
  • En grøn salat med forskellige typer salater og dressing
  • Tre slags pålæg eller cold cuts heraf altid én vegetarisk
  • Økologisk surdejsrugbrød samt hvedesurdejsbrød
  • Ugentlig dag med sødt

Lyst til vegetarisk frokostordning ?

Hos os har I mulighed for at tilpasse frokosten, så den bliver endnu mere grøn hvis flere i virksomheden gerne vil have vegetarisk mad. Vi kan tilbyde en varm vegetarisk ret samt et laktosefrit og glutenfrit alternativ. Ønsker I at have 1, 2 eller 3 faste vegetardage, er det også noget, vi kan klare.

Tidligere
Næste

LAD OS TALE SAMMEN

 

Vi anbefaler to ugers prøveperiode, men de fleste vælger at blive en hel del længere.
Vi glæder os til at høre fra jer. Få 2 ugers uforpligtende prøveperiode. Kontakt os på +45 20805200 eller på frokost@aamanns.dk og hør nærmere.
Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vores kundeservice jer.

ET HYGGELIGT SAMLINGSPUNKT

Vores kantine på Refshaleøen er blevet til et hyggeligt samlingspunkt for Refshaleøens kreative iværksættere, kunstnere og erhvervsfolk.

De fleste vælger at lave en fast frokostaftale med os, men du har også mulighed for at komme og spise med en gang i mellem. Kontakt os på
+45 20805200 eller på frokost@aamanns.dk for at høre nærmere.

Kantinen på Reffen

Frokostordning til en fair pris. Aamanns leverer firmafrokost med vegetarisk mad af høj kvalitet.