Østers med vinaigrette og citron
Krabbe med piment d’espelette og purløg
Tærte med ost og timian
La Croix Maître Anne, Bardiau, Champagne, NV
–
Torsk med karamelliserede rødbeder,
kartoffelskum og stegt bakskuld
Sancerre Blanc La Rabotine, Alban Roblin, Loire, 2021
–
Hummerravioli med bergamot og bisque
Pouilly fuissé les grand climats, Pascal Rollet, Bourgogne, 2022
–
Striploin med Pommes Anna,
vintertrøfler og bordelaise
Barolo DOCG, Rocche Dei Manzoni, Piemonte, 2017
–
Chokoladeparfait med
svenske blåbær og vanilje
Banyuls tradition 4 ans d’age, domaine vial magneres
–
Kransekagekonfekt og kaffe
–
Nytårsmenu med vin parring
1800kr – pris per person
Solsikkekerneshumus, rugbrødschips
Gillardeau-østers, citron, fermenteret hvid asparges
Laks, sennep, dild, appelsin
Krokette, svampe, porrer, vintertrøfler
Crustade, rejer, koriander, syltet rose
Champagne De Saint – Gall, blanc de blanc , 1 cru
–
Helleflynder, rødbede, yuzu, muslingesauce
Sauvignon blanc Akmenine 2018
–
Hummerravioli, spinat, safran-bisque, Piment d’Espelette
Chablis 2019 , 1 cru Fourchaume
–
Ribeye, kartoffel, sauce Bordelaise, trøffelsmør
Brunello di Montalcino, Val di Suga 2016
–
Chokoladekage, karamel, valnødder, crème crue
Meierer riesling spätlese 2020
–
Kransekagekonfekt og kaffe
–
Nytårsmenu med vin parring
2200kr – pris per person
Ved større indkøb af gavekort (f.eks. som firmajulegaver) kontakt venligst vores salgsafdeling på catering@aamanns.dk eller tlf. 20805200
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Take Away i 2006.