Klassisk påskefrokost hos Aamanns Genbo
Jamen det er jo påske! Prøv vores klassiske påskefrokost hos Aamanns Genbo i perioden 23. marts. – 1. april. Den går også fortrinligt til snaps 😉
FROKOST
Genbos Påskefrokost
3 Minismørrebrød
Æg og rejer
med citronmayonnaise, syltede tomater,
glaskål og ristede mandler
Koldrøget islandsk laks
med dildmayonnaise, æbler, syltede løg,
frisésalat, fennikel og rugkrummer
Hønsesalat
med honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
–
Lunt
Smørstegt paneret rødspætte
med rejesalat, selleri, bagt hvidløg,
syltede rødløg og urter
–
Dessert
Citronfromage
med pomelo, pisket fløde
og ristede mandler
375 kr.
–
Genbos Grønne Påskefrokost
3 Minismørrebrød
Avocado
med grøn cashewcreme,
syltede salatløg, kål og rugchips
Kartoffel
med røget emulsion, syltede løg,
radiser, sprød kartoffel og purløg
Rødbedetatar
med sennepsemulsion,
æbler, forårsløg og boghvede
–
Lunt
Svampetoast
med stegte svampe, æbler, creme
fraiche, marsala, citronskal og persille
–
Dessert
Tiramisu
med mascarponecreme,
polynesisk vanilje og espresso
375 kr.
Forår på menuen hos Aamanns Replik
Vi er kommet i påskehumør og har sammensat en særlig påsket menu. Vi serverer menuen i perioden 28. marts. – 1. april.
FROKOST
Dagens ret
Lam, glaserede gulerødder,
kartoffelgratin, ramsløg
195,-
Påskefrokost menu
Menuen inkluderer mineralvand med og uden kulsyre
Vælg mellem
Små kartofler,
laurbærbladsemulsion, karse (V)
Gammeldags modnede sild, krondild, creme fraiche, syltet morgenfrue , fedtegrever
Koldrøget laks, ramsløg,
friskost, syltet fennikel, rapini
–
Lam, glaserede gulerødder,
kartoffelgratin, ramsløg
–
Vælg mellem
To danske oste, ristet rugbrød, marmelade
Rabarbertrifli, hvid chokolade, vaniljeis
425,-
–
AFTEN
Påskemiddag
Menuen inkluderer mineralvand med og uden kulsyre
Solsikkekernehummus,
rugbrødschips
Rimmet laksetatar ,
avocado, salsa verde
Lam, glaserede gulerødder,
kartoffelgratin, ramsløg
Rabarbertrifli, hvid chokolade, vaniljeis
425,-
Påskefrokost i indre by hos Aamanns 1921
Vi har kælet for de klassiske påskeingredienser og skabt smagfulde påskemenuer til både frokost og aften. Kom forbi mellem 28. marts. – 1. april.
FROKOST
Påskefrokost
Karrysild, æble, æg, løg, creme
fraiche, fedtegrever
Solbærsild, knoldselleri, crème fraîche
Solæg, sennep, fermenteret chilisauce, purløg
Håndpillede rejer, blødkogt æg, dild,
purløg, serveret på surdejsbrød
Lam ‘Navarin d’agneau printanier’ –
Braiseret lam, glaserede gulerødder,
ramsløg, kartofler, grøn salat
Choux au Craquelin, rabarbersorbet,
vaniljecreme, mandler
Marcipan chokoladeæg
490,-
Inkl. brød og smør. Menuen skal bestilles af hele bordet
og kan ikke kombineres med andre menuer.
–
AFTEN
Aftenmenu
Solsikkekernehummus, rugbrødschips
Focaccia, krydderurteemulsion
–
Glaserede gulerødder, havtorn, kørvel
Kartoffel- og porre kroketter
Krustade, taskekrabbe, agurk
Charcuterie, fennikel, syltede sennepskorn
Krogmodnet oksetatar, brunet smør-vafler
Rimmet ørred, blodappelsin, yuzu, mandler
–
Lam ‘Navarin d’agneau printanier’ –
Braiseret lam, glaserede gulerødder,
ramsløg, kartofler
–
Choux au Craquelin, rabarbersorbet,
vaniljecreme, mandler
695 kr.
Inkl. brød og smør. Menuen skal bestilles af hele bordet
og kan ikke kombineres med andre menuer.
–
Grøn Aftenmenu
Solsikkekernehummus, rugbrødschips
Focaccia, krydderurteemulsion
–
Glaserede gulerødder, havtorn, kørvel
Kartoffel- og porre kroketter
Krustade, braiseret fennikel, sennep
Artiskok Barigoule
Rødbeder, brunet smør-vafler
Selleri, bagt løg, vermouth-smørsauce
–
Jordskokker, østershat, spelt,
Gammel Knas ost
–
Choux au Craquelin, rabarbersorbet,
vaniljecreme, mandler
695 kr.
Inkl. brød og smør. Menuen skal bestilles af hele bordet
og kan ikke kombineres med andre menuer.