Klassisk påskefrokost hos Aamanns Genbo

Jamen det er jo påske! Prøv vores klassiske påskefrokost hos Aamanns Genbo i perioden 23. marts. – 1. april. Den går også fortrinligt til snaps 😉

FROKOST
Genbos Påskefrokost
3 Minismørrebrød
Æg og rejer
med 
citronmayonnaise, syltede tomater,
glaskål og ristede mandler

Koldrøget islandsk laks
med dildmayonnaise, æbler, syltede løg,
frisésalat, fennikel og rugkrummer

Hønsesalat
med 
honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind

Lunt
Smørstegt paneret rødspætte

med rejesalat, selleri, bagt hvidløg,
syltede rødløg og urter

Dessert
Citronfromage

med pomelo, pisket fløde
og ristede mandler
375 kr.

Genbos Grønne Påskefrokost
3 Minismørrebrød 
Avocado
med 
grøn cashewcreme,
syltede salatløg, kål og rugchips

Kartoffel
med 
røget emulsion, syltede løg,
radiser, sprød kartoffel og purløg

Rødbedetatar
med 
sennepsemulsion,
æbler, forårsløg og boghvede

Lunt

Svampetoast
med stegte svampe, æbler, creme
fraiche, marsala, citronskal og persille

Dessert

Tiramisu
med mascarponecreme,
polynesisk vanilje og espresso
375 kr.

Forår på menuen hos Aamanns Replik

Vi er kommet i påskehumør og har sammensat en særlig påsket menu. Vi serverer menuen i perioden 28. marts. – 1. april.

FROKOST
Dagens ret
Lam, glaserede gulerødder,
kartoffelgratin, ramsløg
195,-

Påskefrokost menu
Menuen inkluderer mineralvand med og uden kulsyre
 Vælg mellem

Små kartofler,
laurbærbladsemulsion, karse (V)

Gammeldags modnede sild, krondild, creme fraiche, syltet morgenfrue , fedtegrever

Koldrøget laks, ramsløg,
friskost, syltet fennikel, rapini

Lam, glaserede gulerødder,
kartoffelgratin, ramsløg

Vælg mellem
To danske oste, ristet rugbrød, marmelade

Rabarbertrifli, hvid chokolade, vaniljeis
425,-

AFTEN
Påskemiddag
Menuen inkluderer mineralvand med og uden kulsyre
Solsikkekernehummus, 
rugbrødschips 

Rimmet laksetatar ,
avocado, salsa verde
 

Lam, glaserede gulerødder,
kartoffelgratin, ramsløg

Rabarbertrifli, hvid chokolade, vaniljeis 
425,- 

Påskefrokost i indre by hos Aamanns 1921

Vi har kælet for de klassiske påskeingredienser og skabt smagfulde påskemenuer til både frokost og aften. Kom forbi mellem 28. marts. – 1. april.

FROKOST
Påskefrokost

Karrysild, æble, æg, løg, creme
fraiche, fedtegrever 
 

Solbærsild, knoldselleri, crème fraîche 

Solæg, sennep, fermenteret chilisauce, purløg 

Håndpillede rejer, blødkogt æg, dild,
purløg, serveret på surdejsbrød
 

Lam ‘Navarin d’agneau printanier’ –
Braiseret lam, glaserede gulerødder,
ramsløg, kartofler, grøn salat
 

Choux au Craquelin, rabarbersorbet,
vaniljecreme, mandler 
 

Marcipan chokoladeæg 
490,-
Inkl. brød og smør.  Menuen skal bestilles af hele bordet
og kan ikke kombineres med andre menuer.

AFTEN
Aftenmenu

Solsikkekernehummus, rugbrødschips 
Focaccia, krydderurteemulsion 

Glaserede gulerødder, havtorn, kørvel 
Kartoffel- og porre kroketter
Krustade, taskekrabbe, agurk
 Charcuterie, fennikel, syltede sennepskorn 
Krogmodnet oksetatar, brunet smør-vafler 
Rimmet ørred, blodappelsin, yuzu, mandler  

Lam ‘Navarin d’agneau printanier’ –
Braiseret lam, glaserede gulerødder,
ramsløg, kartofler
 

Choux au Craquelin, rabarbersorbet,
vaniljecreme, mandler
 
695 kr.
Inkl. brød og smør. Menuen skal bestilles af hele bordet
og kan ikke kombineres med andre menuer.
 

Grøn Aftenmenu
Solsikkekernehummus, rugbrødschips 
Focaccia, krydderurteemulsion 

Glaserede gulerødder, havtorn, kørvel 
Kartoffel- og porre kroketter
Krustade, braiseret fennikel, sennep 
Artiskok Barigoule 
Rødbeder, brunet smør-vafler 
Selleri, bagt løg, vermouth-smørsauce

Jordskokker, østershat, spelt,
Gammel Knas ost

Choux au Craquelin, rabarbersorbet,
vaniljecreme, mandler
 
695 kr.
Inkl. brød og smør. Menuen skal bestilles af hele bordet
og kan ikke kombineres med andre menuer.