“Der var rigtig god stemning i går omkring lasagnen, og der er fuldstændig ekstase stemning i dag over tataren. Sætningen ”Aamanns er alt for gode ved os”, er blevet sagt flere gange om bordet ved os.

Vi er ikke blege for at sige, at vores frokostordning er blandt byens bedste. Vores mad er lavet fra bunden og af rene råvarer og vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at vi bruger mellem 60-90% økologiske råvarer i vores køkken. Vi ved PRÆCIS, hvad der er i vores mad, og du får frokost helt uden unødvendige tilsætningsstoffer. Alt vores kød kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv, og høns, der har gået frit.

Vi tager udgangspunkt i det danske køkken, har smørrebrødsdage, vegetardage og en ugentlig kagedag. Vi har altid dagens lune ret til både kødspisere og vegetarer, minimum to salater og et udvalg af både kød- og vegetariske pålæg til det hjemmebagte økologiske brød. Herudover er der mulighed for række tilvalg. Som et ekstra gode tilbyder vi til både virksomheden og medarbejderene rabat i vores øvrige restauranter, take away smørrebrød mm.

Kontakt os venligst for priser og hør om muligheden for en prøveordning på +45 20805200 eller på frokost@aamanns.dk

Tidligere
Næste

SMAG OM VI ER NOGET FOR JER

Vi tilbyder to ugers uforpligtende prøveperiode. Kontakt os på +45 20805200 eller på frokost@aamanns.dk og hør nærmere.

Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer.

ET HYGGELIGT SAMLINGSPUNKT

Vores kantine på Refshaleøen er blevet til et hyggeligt samlingspunkt for Refshaleøens kreative iværksættere, kunstnere og erhvervsfolk.

De fleste vælger at lave en fast frokostaftale med os, men du har også mulighed for at komme og spise med en gang i mellem. Kontakt os på
+45 20805200 eller på frokost@aamanns.dk for at høre nærmere.

Kantinen på reffen

Frokostordning til en fair pris. Aamanns leverer firmafrokost med vegetarisk mad af høj kvalitet.