I Aamanns Køkken, vores selskabslokale på Refshaleøen, får I langborde, åbent køkken, terrasse ned mod vandet og et stort dansegulv. Aamanns Køkken har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at vi bruger mellem 60-90% økologiske råvarer i vores køkken.

Aamanns selskabslokale på Refshaleøen

Vores selskablokale, Aamanns Køkken, ligger i B&W’s tidligere lagerlokaler på Refshaleøen. Med næsten 8 meter til loftet svæver et stemningsskabende lampehav over de rå betongulve, og i det store åbne køkken kan man følge kokkenes arbejde.

Det historiske industrilokale ligger ned til vandet med udsigt til langelinje og giver mulighed for ankomst med båd. Om sommeren har vi store krydderurtebede på vores terrasse, hvorfra man med at glas kølig vin i hånden kan nyde solnedgangen over København.

Vi skræddersyr vi alle selskaber i samarbejde med vores kunder. Med det gode værtskab og den store velsmag i fokus står Aamanns Køkken klar til at tage imod dig og dine gæster og sikre, at I får lige præcis den aften, I drømmer om.

Vi har plads til over 200 spisende gæster og lokalerne kan tilpasses mange forskellige behov. Alt lige fra bryllupper, til barnedåb, langbordsmiddage, firmafester, receptioner, smørrebrødsværksted og teambuilding-arrangementer er løbet af stablen hos os.

Vi laver mad, hvor velsmag, bæredygtighed, råvarekvalitet og sæsonvariation harmonerer. Respekten for kokkehåndværket er en drivende kraft i Aamanns. Vi laver mad fra bunden af ordentlige råvarer. Vi handler lokalt og har Det Økologiske Spisemærke i sølv. Frugt og grønt er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland.

Naturligvis tager vi alle nødvendige forholdsregler i relation til Covid-19. Derfor har vi i denne tid begrænset vores maks. kapcitet til 104-150 gæster afhængig af bordopstilling. Vi har en række ekstra procedurer omkring afspritning, tilgængelig håndsprit, portionsanrettet serveringer, mulighed for god afstand mellem pladserne mm., så alle vores gæster kan føle sig trygge i vores rammer.

“1000 tak, for den helt fantastiske ramme I lagde til vores sommerfest i fredags. Vi synes alle, at det var en fantastisk aften, som forløb virkelig godt – stor cadeau til jer! Maden var super lækker, drinksene ligeså. Der var ikke en finger at sætte! Vi håber, at vore veje vil krydse igen.”

Pia Møller fra Qvartz
Sommerfest med 210 gæster

“1000 TAK for en fantastisk dag hos Jer. Alle var fuldstændig overvældet over maden. Den får 6 stjerner ud af 6! Hele dagen var lige, som vi ønskede det. Alt personale var smilende, venlige og hjælpsomme hele vejen igennem.  Alt fra jeres side var gennemført!”

Bodil og Bjarne
Rund fødselsdag for 85 gæster

“Tusind tak for en mindeværdig aften i lørdags. Festen overgik alle forventninger og vi var utrolig glade for valget af Aamanns, ligesom vores gæster i øvrigt. En stor tak til køkken og i særdeleshed jer tjenere for at give os en ekstraordinær aften.”

 Martin og Anne
Bryllup for 90 gæster
Tidligere
Næste

Oplev vores lokaler på Refshaleøen

Du er velkommen til at komme forbi til en uformel snak og mærke den helt særlige stemning, der hersker i vores lokaler på Refshaleøen.

Kontakt os på telefon +45 20805200 eller send en mail til event@aamanns.dk 
for at lave en aftale.

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.