Riv brødet i små stykker, hæld mælken over og lad stå 5 minutter. Rør kalvekødet med salt, friskkværnet peber og timian, derefter med æg og løg. Til sidst tilsættes mælkebrødet og mel strøs over. Rør farsen grundigt sammen, til den er helt ensartet.
Lad farsen hvile min. 30 minutter inden stegning.
Kom olie og smør, halvt af hver, på en pande. Når smørret syder, formes frikadellerne med en ske og lægges forsigtigt på panden. Tilpas stegningen, så dellerne bliver fint mørkebrune på begge sider og færdigstegte indeni.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer.
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Take Away i 2006.