Kog kirsebær og sukker op i en kasserolle. Lad det koge i 3-4 min. Si saften fra gennem en sigte. Kom saften tilbage i kasserollen sammen med kanel og stjerneanis. Kog saften ind til cirka halvdelen og skru ned for blusset, så det kun simrer.
Rør majsstivelsen ud i lidt vand og hæld det i gryden med kirsebærsaft. Kog igennem og tilsæt kirsebærrene fra sigten. Kog op. Tag gryden af blusset og hæld kirsebærvinen eller portvin i og rør igennem.
Husk at fiske kanelstang og stjerneanis op, inden kirse- bærsaucen lunes igennem og serveres til risalamanden.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.