Skræl og skær rodfrugterne i små grove tern. Kom dem i en bradepande, vend dem i olie, eddike, vin, karry, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 180 grader, til de er møre, men med et godt bid, og væsken er dampet ind omkring dem. Køl dem derefter af. Bland de bagte rodfrugter med mayonnaise, kørvel og yoghurt og smag til med salt og peber.
Hjemmelavet mayonnaise tager kortere tid at lave, end det tager at løbe ned i det lokale supermarked og købe en. Løfter din remoulade til et helt andet niveau.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.