Skyl rødbederne og kog dem i 40-50 minutter, til de er møre. Kog imens lagen med alle ingredienserne undtagen peberrod, i ca. 20 minutter. Kom nu rødbederne i koldt vand, gnid skindet og ender af og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Kom rødbederne i skoldede sylteglas skyllet i Atamon.
Hæld den kogende lage med krydderierne over. Du skal hælde helt op til glassets kant, da rødbederne optager noget af væsken, når de har stået lidt. Læg peberrodsskiverne øverst og luk glasset.
Opbevar glasset på køl. Holder sig i 4-5 måneder, herefter begynder rødbederne langsomt at blive brune.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.