Kartoffelsalat

Del opskrift

Ingredienser

Ingredienser
500g kogte kartofler (koges i salt og med løvstikke)
80g glaskål
80g radiser
100g tern af syltet agurk
150g rygeost
100g mayonaise
Snittet purløg
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kogning af kartofler

Kartoflerne skal koges i vand tilsat rigeligt med salt (ca. 2 spsk) og gerne også lidt løvstikke. Kog vandet op, inden du putter kartoflerne i. Lad kartoflerne koge i 6-8 minutter (du kan lige stikke lidt i dem og mærke efter) og lad dem derefter trække færdigt i et par minutter, inden du hælder vandet fra.

Sådan gør du ellers:

Bland rygeost og mayo sammen. Skær glaskål, radiser og syltet agurk i mindre tern, og bland det sammen med cremen. Skær kartoflerne i grove skiver og vend dem i. Smag til med salt og friskkværnet peber. Pynt med purløg og tynde skiver af radise. SPIS!

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Smørrebrød
  • Hovedretter
  • Grønne opskrifter
  • Fisk og skaldyr
  • Salat
  • Tilbehør
  • Sylt
  • Sødt
  • Jul
  • Snaps