Skyl blommerne og skær et snit ind til stenen med en urtekniv i hver blomme. Fyld blommerne i en velegnet flaske og hæld snaps over. Lad snapsen trække et mørkt og køligt sted i min. 5 måneder og op til 12 måneder, inden den filtreres. Kan drikkes kort efter filtrering, er den blevet for kraftig i smagen, kan den fortyndes med ren snaps. Blommesnapsen udvikler sig ved lagring over længere tid. Snapsens kraftige smag af blommer, tørret frugt, træ og mandler gør den velegnet til braiserede kødretter, stegt vildtkød, oste og kraftige desserter med blomme eller tørret frugt.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.