Smelt kokosmælk og kokosfedt sammen ved lav temperatur, og køl lidt ned. ”Mæt” derefter blandingen med kokosmel. Blandingen må ikke blive for tør, men skal minde lidt om en lind havregrød.
Smag blandingen til med honning og en smule salt og stil på køl natten over eller i en fryser i ca. en times tid.
Form massen til ca. 20 små kugler, eller evt. til barer (i så fald er der ca. til 16 stk.).
Form massen til ca. 20 små kugler, eller evt. til barer (i så fald er der ca. til 16 stk.).
Smelt chokoladen ved svag varme, dyp derefter kokoskuglerne eller barerne én ad gangen i chokoladen med en gaffel, og læg på en plade med bagepapir. Stil kokoskuglerne på køl indtil chokoladen er stivnet.
Værsgo’ og spis!
Hvis der kommes en smule kokosfedt i chokoladen når den smeltes, bliver laget af chokolade omkring kokoskuglerne tyndere og chokoladen bliver mere blank når den tørrer.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.