Rens majskolberne og gem de grønne blade. Læg majskolberne i en gryde med kogende vand tilsat rigeligt med salt (som når du koger pasta). Læg de grønne blade over majskolberne i gryden – de fungerer både som låg og tilfører ekstra smag til kogevandet. Kog kolberne i 15 min.
Riv rigeligt med parmesan og fordel det på en flad tallerken. Hæld halvdelen af det brunede smør op på en anden flad tallerken. Tag nu majskolberne og ruldyp dem først i det brunede smør og derefter i parmesanen. Gentag dette med alle kolberne. Anret dem på et fad og fordel det sidste brunede smør og de sprøde salvieblade over.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.