Start med at lave de syltede rødløg. Pil rødløgene og skær dem i ringe. Vend dem med salt og lad dem trække i ca. 30 minutter. Kom løgringene i en sigte og skyl dem godt under rindende vand. Lad dem dryppe af og kom dem i et sylteglas. Kog resten af ingredienserne til kogelagen op, fjern gryden fra varmen og lad lagen køle helt ned, inden du hælder den over løgene. Lad dem sylte i min. 4 timer før brug og gerne natten over.
Rør alle ingredienser sammen i en skål og smag til med salt og peber samt en anelse sukker og citronsaft.
Kom 4 store spiseskefulde syltede rødløg i en sigte og lad dem dryppe af. Smør knækbrød eller ristet rugbrød med den rørte friskost, kom de syltede rødløg ovenpå og læg en lille høstak af krydderurter øverst.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.