Først skal du fjerne ribberne fra grønkålen og rive bladene i mindre stykker. Guleroden skal skrælles og derefter skæres i grove stykker. Ligeledes skæres æblet i grove stykker.
Alle ingredienserne, inklusive grønkål, gulerod og æblestykker, skal placeres i en foodprocessor sammen med olie, eddike, salt og peber. Kør blandingen, indtil den har opnået en konsistens, der minder om couscous. Efter at blandingen er færdig, smag til med passende mængder salt, peber og æbleeddike.
Hvis du ikke har adgang til en foodprocessor, kan du alternativt hakke hver ingrediens meget fint individuelt ved hjælp af en skarp kniv.
Anret den færdige salat i en skål og server.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.