Pil hestebønnerne ud af bælgene og pil den tykke hinde af hver enkelt bønne. Blancher bønnerne kort i ca. 1 minut i letsaltet vand. Kom derefter bøn- nerne i en lille gryde med smør og 1⁄2 dl vand og damp dem møre under låg i ca. 8 minutter.
Mos de lune bønner i gryden med et piskeris til en meget grov mos, rør rygeosten i og smag til med salt, peber og citronsaft.
Grill hvedebrødet på en grillpande, i ovn eller på en brødrister. Kom en skefuld hestebønnemos på hvert af de ristede brød og læg små både af syltede grønne jordbær og citronverbena-blade ovenpå.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.