Kog de 3 æg (+ et ekstra til serveringen) i 8-9 minutter. Skær æbler, æg og drueagurker i små tern. Rør dem sammen med mayonnaise (find opskriften på hjemmerørt mayo her), cremefraiche, karry, sennep, purløg, rødløg og kapers. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Læg dine sildefileter på rugbrødet og læg herefter en god klat (kan man overhovedet få nok?) æggesalat oven på. Halver det sidste æg og anret ovenpå æggesalaten sammen med tynde skiver af løg samt dild.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.