Chutney lavet på rabarber

Del opskrift

Ingredienser

Ingredienser
1 kg rabarber
3 skalotteløg
3-4 cm frisk ingefær
2 dl æbleeddike
100 g honning
300 g sukker
11⁄2 spsk sennepsfrø
1 stang kanel
6 kapsler kardemomme, knus dem i en morter og tag frøene ud
1 rød chili, skåret i små tern
1 tsk salt

Fremgangsmåde

Chutney

Skær rabarberstænglerne i skiver a 1 cm, hak skalotteløgene fint, riv ingefæren og kom det sammen med resten af ingredienserne i en gryde. Kog op og lad det simre i 15 minutter og kom derefter chutneyen på skoldede sylteglas.

Chutneyen opbevares på køl, hvor den uåbnet kan holde sig i min. 6 måneder og i ca. 2-3 uger efter åbning af glasset.

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Smørrebrød
  • Hovedretter
  • Grønne opskrifter
  • Fisk og skaldyr
  • Salat
  • Tilbehør
  • Sylt
  • Sødt
  • Jul
  • Snaps