Start med at fjerne de yderste lag af rødkålet og skær det i tynde strimler eller hak det fint, alt efter din præference.
Herefter skal kålen svitses ved høj varme i en stor gryde med lidt fedtstof i bunden (dette kan eventuelt gøres lidt ad gangen, hvis du har meget kål).
Knus stjerneanis, allehånde og nelliker i en morter. Tilsæt derefter krydderierne til kålen sammen med laurbærbladene, kanelstangen, salt, peber, rødvin, honning, balsamico, appelsinsaft og skal. Du kan tilsætte lidt andefedt, hvis du ønsker dette.
Lad kålen simre, og køl den herefter ned, inden du putter den på skoldede sylteglas.
P.S. Hvis du har brug for en pause fra gryderne i juledagene, kan du altid bestille smørrebrød fra Aamanns Deli & Takeaway HER
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.