Rist solsikkekernerne af på en tør pande.
Fjern de groveste blade fra rødkålet og skyl det grundigt. Rødkålen skæres papirtyndt på et mandolinjern eller med en skarp kniv – kom det fintsnittede kål i en skål. Skær skallen af appelsinen med en skarp kniv og skær det rene appelsin kød i tern, som vendes sammen med rødkålen. Gem evt. overskydende appelsinsaft til vinaigretten.
Hak mynten og bland det, og de ristede solsikkeker i skålen med rødkål og appelsin.
I en skål røres honning, eddike, olivenolie og korianderfrø sammen med en ske til en vinaigrette – smag det hele til med med salt og peber, evt lidt mere eddike.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.