Skyl blomkålen og skær det i store buketter.
Smelt smør sammen med olien på en pande (hvortil du har et passende låg).
Læg buketterne på panden, når den er godt varm, og brun blomkålene godt af på den ene side – det er vigtigt, at de virkelig får noget farve, da det er med til at give dem masser af smag.
Vend buketterne, når de er brunet godt af på den ene side. Kom salvieblade og de halve hvidløgsfed ved, og placer dem i fedtstoffet, så de bliver sprøde (tilsæt evt. lidt ekstra smør) og læg låg på panden, og steg videre i ca. 3 minutter.
Sluk derefter for varmen og lad blomkålene trække færdige i ca. 8-10 min. til de er helt møre.
Læg de varme blomkål på et fad eller tallerken med de sprøde salvieblade, riv parmesanen fint ud over, og drys med hakkede mandler. Servér straks.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.