Kom alle ingredienserne til kålpestoen i en blender og blend til en grov pesto.
Skyl og vask alle typer af kål og tør godt af.
Hak herefter hvidløg og skalotteløg fint.
Steg herefter kåltyperne i olivenolie og vend derefter smør i.
Tilsæt skalotteløg, hvidløg, persille og smag til med salt, peber og citron.
Hak mandlerne groft og skær tynde skiver af æblet.
Steg de to spejlæg og skiverne af surdejsbrød i smør og olie.
Anret brødet med pestoen, skiver af æbler, spejlæg og den stegte kål.
Drys de hakkede mandler og riv masser af ost ud over det hele. SPIS!
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.