Møder og konferencer

MØDER OG KONFERENCER
Restaurant Aamanns Replik er placeret i Skuespilhusets store foyer hvor vi afholder vi store og mindre events, møder og konferencer.

Datoen skal aftales og reserveres i samarbejde med Det Kgl. Teater. Kontakt dem venligst på kommercieludlejning@kglteater.dk

Økologi, bæredygtighed og nøje udvalgte leverandører er vigtige værdier for os. Vi går op i kvaliteten i de råvarer vi benytter. Vi steger, braiserer, ryger og bager næsten alt i eget køkken.
Mange kender Aamanns for vores smørre-brød, og det serverer vi gerne, både som normalt smørrebrød og vores populære minismørrebrød. Vi klarer også gerne servering af kaffe, kage, frugt og lignende.

MINDRE MØDER 
Henckel og Kørner er mødelokaler med smuk udsigt over Københavns havn. Begge lokaler egner sig både til møder og break out sessions fra 10-30 gæster. Her nydes frokosten i Aamanns Replik, men vi serverer også gerne i mødelokalet.

Usage rights for OTW on behalf of Irma

STORE ARRANGEMENTER
I Skuespilhuset er der plads til 750 stående gæster. Teatersalene kan ligeledes lejes og vi serverer mad og drikke i Foyeren.I Nordenden af Foyeren er der plads til 75-120 gæster, hvor vi kan afvikle møder, receptioner og lign. De imponerende gulv til loft-vinduer skaber et smukt og luftigt rum, som egner sig godt til events som formiddagsmøder, prisuddelinger og receptioner.

Vi arrangerer også mange andre spændende events

  • Alle locations
  • Catering
  • Gamle Scene
  • Skuespilhuset
  • Aamanns Køkken & Events
  • Aamanns 1921
  • Aamanns Replik
  • Aamanns Etablissement
årstidsmenu
Catering

Årstidsmenuer

Vores populære menuer til højtidens fester eller det store kolde bord

refshaleøen_event
Aamanns Køkken & Events

Frokost

Vi serverer glædeligt vores berømte smørrebrød ellers vores frokostmenu på buffet eller family-style på bordene.

Konfirmation_refshaleoen
Aamanns Køkken & Events

Middag

Vores venue, Aamanns Køkken & Event, ligger i B&W’s tidligere lagerlokaler på Refshaleøen

Aamanns Etablissement

Selskaber

Aamanns Etablissement er vores første restaurant, som åbnede i 2009. Gennem alle årene er velsmag, gode råvarer og ægte kokkehåndværk gået hånd i hånd med nærværende service.

Aamanns Replik

Middag

For større selskaber er det let og afslappende at vælge vores velsmagende teatermenu med 7 retter, der serveres af to omgange: først det salte og så det søde.

Skuespilhuset

Reception og middag

Restaurant Aamanns Replik er placeret i Skuespilhusets store foyer hvor vi afholder vi store og mindre events, møder og konferencer.

Aamanns Replik

Frokost

Aamanns Replik i Skuespilhuset er et grønt åndehul midt i København, hvor du kan spise i unikke rammer og nyde den enestående udsigt til vandet.

Skuespilhuset

Møder og konferencer

Det Kongelige Teaters Skuespilhuset ved Ofelia Plads – et af byens flotteste arkitektoniske bygninger.

Gamle Scene

Selskaber og events

Aamanns Replik står for forplejningen både i Skuespilhuset og på Gl. Scene.
Vælges det at afholde et event på Gl. Scene, vil der ofte være nogle helt særlige ønsker til at skabe en unik opleves for gæsterne.

Aamanns 1921

Aften

Om aftenen serverer vi et udvalg af danske klassiske retter som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk veloutésauce.

Skriv til os

Skriv til os – så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og budget. Vi kontakter dig hurtigst muligt.  

This site is registered on wpml.org as a development site.